luni, 15 august 2016

Timpul SCHIMBĂRII-al treilea val energetic 2016

În ziua de vineri 9 septembrie 2016, vă invităm la o meditație de grup cu totul specială.
Energiile din septembrie 2016, care reprezintă cel de al treilea val energetic încă și mai amplificat decât cele anterioare, deja au început să sosească.

Unii dintre voi vă pregătiți, conștient sau nu, pentru recepționarea valului energetic din septembrie.
Voi mai păstrați părți ale vechilor realități, dar acumulările care le împing afară sau le metamorfozează se amplifică. Când apare o puternică rezistență a trecutului, unii dintre voi puteți avea depresii, confuzii, lipsă de armonizare și sincronizare, o inexplicabilă dizarmonie în funcționarea organelor interne. În majoritatea cazurilor, remediul indicat este să căutați îndrumarea Spiritului vostru Interior, să aveți încredere în ceea ce vă spune inima și să faceți meditații invocând ajutorul spiritelor înalte din Lumină.
Efortul și sincronizarea voastră vor duce la creșterea puterii voastre colective, a capacităților de vindecare și auto-vindecare și la amplificarea Rețelei Luminii pe planetă. Declanșatorii acțiunilo viitoare
În acest moment, există o mulțime de factori declanșatori ai schimbărilor pentru a modifica atmosfera și condițiile energetice, înainte de a intra în valul următor.
Acordați o atenție sporită la noua direcție care vi se revelează cu ocazia asimilării noilor energii.
Poarta Leului (8 august) și 21 august sunt declanșatorii noștri colectivi principali în această lună.
Valul din septembrie începe în jurul datei de 9 septembrie – cu vârful energetic în 11.09, care se va menține până în 26.09, după care se va diminua până în 29.09.

Evenimentul va avea loc în București într-un loc anunțat doar celor înscriși deoarece locurile în sală sunt limitate. De aceea, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj de înscriere pe e-mail după care veți primi adresa de desfășurare.
Date de contact :
gheorghevisu@gmail.com
telefon : 0726671667
Participarea la eveniment poate fi însoțită de o donație de minim 10 lei, bani ce vor fi folosiți pentru evenimentele școlii noastre.

Vă mulțumim anticipat și vă așteptăm cu drag.

Niciun comentariu: