marți, 2 august 2016

Școala Spirituală Zamolxiană

          Am anunțat deja noutăți în programul de cursuri pentru această toamnă, cursuri care fac parte integrantă din programul Școlii Zamolxiene. 
          
          Asociația Spiritul Daciei face primul pas în îndeplinirea misiunii sale, aceea de a redeschide pentru publicul larg, oamenii din neamul nostru Școala care va ajuta la renașterea națională și spirituală atât de necesară menținerii identității noastre.

         Școala Călătorie spre Autocunoaștere
 este doar denumirea folosită pe rețelele de socializare cu impact comercial dar de fapt este Școala Spirituală Zamolxiană, care acum intră în normalul funcționării sale. Vom pune împreună toate acele informații care formează cunoașterea străbunilor, a celor care au creat cea mai prestigioasă școală de mistere unde se formau învățătorii, sacerdoții și maeștrii lumilor vechi. Aducem în actualitate valorile, virtuțile și toate elementele benefice de dezvoltare umană atât de necesare nouă în aceste vremuri de ascensiune spirituală.
          Cursurile ce vor urma să înceapă din luna septembrie 2016, toate activitățile conexe gen seminarii, ateliere, conferințe, vor forma de fapt întregul pregătirii celor chemați și aleși să urmeze Școala din Carpați.
          Ne adresăm vouă tuturor celor doritori dar mai ales celor pregătiți să vă înscrieți pentru că locurile sunt puține și vor fi făcute selecții pentru primul val de cursanți.
          Înscrierile se fac prin mesaj trimis la adresa de e-mail spirituldaciei@gmail.com. 
          
          Condițiile de participare vor fi anunțate doar celor care manifestă interes real pentru activitățile noastre și vor fi comunicate prin mesaj privat fiecărei persoane. Puteți afla amănunt despre toate cursurile și activitățile școlii și de pe facebook sau site-ul nostru www.spirituldaciei.ro.
          Vă așteptăm cu drag.

Niciun comentariu: