vineri, 19 august 2016

Consilier pentru dezvoltare spirituală - curs

Acest curs este unic la noi în țară și se adresează celor care activează în domeniul spiritual - ezoteric și terapeutic. 

În condițile actuale în care din ce în ce mai mulți oameni se trezesc din punct de vedere spiritual și își activează potențialul de cunoaștere și lucru energetic, venim și oferim acum un curs de inițiere în poziția de consilier pentru dezvoltare spirituală. 

Așa cum există deja cursuri de consilier dezvoltare personală venim să acoperim și zona spirituală.

Este nevoie de îndrumare profesionistă pentru a însoți o persoană cere necesită consiliere spirituală.

Structura cursului :
- cursul este structurat pe 3 module;- fiecare modul dureaza 6 zile - 42 de ore;- costul fiecarui modul este de 1500 lei;- cei care se inscriu pana pe data de 05.10.2016 vor beneficia de reduceri in functie de situatia particulara a fiecarui cursant;- se acorda diploma din partea scolii noastre.
Persoanele care nu doresc eliberarea unei diplome,ci doar parcurgerea acestui program de formare pentru dezvoltarea personala, se pot inscrie pe baza ultimei scoli absolvite in domeniul ezoteric si terapeutic, fara atestarea prin examen de final si vor primi o diploma de participare.


Investitie pentru Curs Consilier Dezvoltare Spirituala:
- 1500 lei (se pot plati in 2 rate/ inainte de fiecare modul);
- pentru inscriere ferma, se depune suma minima de 300 lei in contul nostru;
In cazul in care doriti anularea participarii la curs, va rugam sa ne anuntati cu minim 5 zile inainte, in caz contrar, suma depusa in cont nu se returneaza.

Ce include investitia de participare:

- Activitatea de predare curs;
- Suportul de curs;
- Cafea, ceai, apa;
- Fisele de lucru;

Pentru înscrierea la acest curs este necesară o selecție care va fi facută de un specialist în dezvoltare spirituală. Drept pentru care, va invităm să vă înscrieți la această selecție începând cu data de 22.08.2016.

După perioada de selecție și rezervare a locului de participant la curs care va dura pe perioada 22.08.2016 - 30.09.2016.
urmează perioada de curs care va fi anunțată celor înscriși.

Pentru detali și înscrieri vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pe adresa gheorghevisu@gmail.com.

Niciun comentariu: