duminică, 9 martie 2014

Conferinţa “Spiritul dacilor a reînviat” - vine la Bucureşti



După succesul avut la Braşov şi ecouri mobilizatoare, am hotărât să aducem conferinţa la Bucureşti la inceputul lunii aprilie 2014.
            Vom prezenta aceeaşi temă de bază care să argumenteze că SPIRITUL DACILOR A REÎNVIAT, argumente aduse în faţa dumneavoastră de vorbitori conferenţiari cu experienţă şi dedicaţi în procesul de a afla şi promova adevărul istoric, oameni cu prestanţă şi notorietate.
            Vrem ca argumentele de ordin istoric, lingvistic, arheologic si analizarea lor de către oameni ce şi-au dedicat o viaţă acestor studii, să aducă în atenţia oamenilor informaţiile care au fost ascunse lor şi care au puterea de a le aprinde dorinţa de cunoaştere şi recunoaştere a cine sunt ei cu adevărat.
            Continuitatea şi rezistenţa noastră ca neam pe aceste meleaguri este demonstrată şi susţinută chiar de cercetători şi reprezentanţi ai celor care ne contestă originile şi identitatea.
            Prezentarea şi promovarea proiectelor cu care vine Asociaţia SPIRITUL DACIEI în faţa oamenilor este un motiv important pentru ca această conferinţă organizată din nou la Bucureşti să aducă cât mai mulţi susţinători şi aderenţi.
            Vom avea lansare de carte şi cel de-al doilea număr al revistei noastre „ SPIRITUL DACIEI “ editată şi publicată de asociaţia noastră.
            În curând veţi primi informaţii noi legate de program, data şi invitaţii noştri.

NAMASTE,

Niciun comentariu: