joi, 30 martie 2023

Tabără pentru detoxifiere energetică și emoțională

 

Asociația SPIRITUL DACIEI, organizează în perioada 21 – 23 IULIE 2023, prima tabără pentru detoxifiere pentru cei care au nevoie să își elimine toxinele din corp și din viață.

Detoxifierea se va face atât la nivel fizic, energetic cât și emoțional și mental. Se vor folosi tehnici naturiste, energetice și psiho-emoționale cu metodele maestrului GHEORGHE VIȘU.  

Activități programate în această tabără:

1.   Diagnosticare a nivelului de toxine la fiecare participant;

2.   Exerciții și tehnici de detoxifiere energetică, emoțională și mentală;

3.   Rețete de detoxifiere naturistă cu plante și preparate naturiste;

4.   Ședințe de detoxifiere individuale;

5.   Alte activități la alegerea participanților în funcție de nevoi.

Programul pe zile și ore va fi transmis fiecarui participant după înscriere și plata avansului. De asemenea, locația exactă cu adresa de desfășurare, precum și condițiile de cazare și masă vor fi comunicate doar celor înscriși care confirmă participarea.

Tabăra se va desfășura în zona de munte a județului Hunedoara într-un mediu curat, liniștit, cu pădure și peisaj frumos propice unor astfel de activități. Vom folosi de asemenea și ajutorul elementelor naturii( apa, soarele, vântul și pădurea) în ședințele de detoxifiere.

Taxa de participare la această tabără este de 700 lei de persoană pentru activitățile de grup și individuale. Masa se asigură din surse proprii. Cazarea se poate face fie la cort fie la o pensiune din apropiere. Pentru ședințe individuale de terapie se va comunica taxa în funcție de persoană și nevoi.

Tabăra este organizată de Gheorghe Vișu, sub egida

Asociației „ SPIRITUL DACIEI ”, în calitate de Învățător și Formator, inițiat în științe ezoterice și spirituale.

-       Peste 20 ani de experiență timp în care a învațat și s-a perfecționat prin participarea la diferite cursuri de formare în terapii și vindecare;

-       Peste 20 ani de practică și vindecare cu pacienți;

-       Trainer acreditat formator de competențe profesionale cu certificare TUV din anul 2009; Coach specializat pe life coaching, format la școala de coaching NOBLE MANHATTAN din UK, cu experiență în acest domeniu din 2009.

  Locuri disponibile: 8

 Pentru confirmare este nevoie să achitați un avans de 200 de lei până pe data de 31.05.2023 într-un cont comunicat după trimiterea cererii de înscriere pe e-mail sau WhatsApp.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la:
Telefon: 0726671667 – mesaj pe WhatsApp
E-mail: gheorghevisu@gmail.com

 

 

Niciun comentariu: