duminică, 15 ianuarie 2023

UN LOC NOU SUB SOARE 

         Dacă pe 30 mai 2019 postam o imagine cu noul sediu al centrului SPIRITUL DACIEI, iată că revin cu imaginea cu acest sediu finalizat ca si construcție și pregătire de a primi oaspeți. După o muncă de aproape 5 ani pot spune că așteptăm primii oameni dispuși să ne treacă pragul casei și al centrului nostru. 

         Azi, duminică 15 ianuarie 2023, sub razele mîngîietoare ale unui soare de iarnă mă declar pregătit să primesc pe toți cei care vor să pășească pe tărîmul DACIEI LIBERE din 2023. 

        Și așa este confirmat de mîndrul Soare centrul nostru de lumină cu căldura, cu lumina și iubirea pe care astrul nostru drag ni le dăruiește in aceste clipe cînd eu vă scriu aceste gînduri. Fie ca lumina, iubirea și bucuria transmisă de el să vă mîngîie sufletele și inimile tuturor celor care vor citi aceste rînduri ale mele. 

        Am pregătit acest loc pentru a vă primi pe voi cei ce aveți nevoie de ascultare, îndrumare, cunoaștere, iubire și sănătate. Vă oferim suportul și susținerea de care aveți nevoie să aveți o viață mai bună și mai sănătoasă care să vă aducă în armonie cu vremurile pe care le trăim și cu planeta pe care trăim.                 

         Deschidem acum o nouă perioadă în care oferim celor ce au nevoie o gamă diversă de servicii de la consiliere și coaching, la terapii și metode de vindecare trupească și sufletească, ajungînd pînă la consiliere și soluții educaționale pentru toți cei care doresc o schimbare de paradigmă pentru ei și copiii lor. 

        Vă invităm la o călătorie pe care să o parcurgem împreună pe drumul autocunoașterii și dezvoltării noastre ca ființe umane aflate în plină ascensiune umană și spirituală. 

        Cei interesați de serviciile și darurile noastre sunt așteptați să ne contacteze prin e-mail la adresa gheorghevisu@gmail.com sau prin telefon / mesaj whatsapp la numărul 0726671667.      

        Puteți lăsa și un comentariu la prezentul mesaj aici pe blog. 

 

            Să fiți binecuvîntați! 

                Cu drag, 

 

                                 Gheorghe Vișu

Niciun comentariu: