duminică, 24 septembrie 2017

DIN ÎNVĂŢĂTURILE SACRE ALE UNEI ŞCOLI DACICE STRĂVECHI



         Am promis că voi vorbi mai mult despre Comunitatea Spirituală a Dacilor Liberi din munţi şi o voi face. Unul dintre cele mai mari secrete este faptul că aici în comunitate se află şi o Şcoală Dacică străveche, a cărei existenţă milenară şi învăţătură profundă nu sunt cunoscute de mulţi.
În urma unor evenimente petrecute în ultimul timp şi mai ales în contextul evenimentelor care se vor petrece în viitorul apropiat, s-a decis că e timpul ca porţile acestei Şcoli să fie redeschise, măcar la un anumit nivel. Astfel că eu, Gheorghe Vişu, ca unul dintre Învăţătorii acestei Şcoli, voi începe să transmit din tainele ei şi lumii, ca să le poată afla şi cine trebuie, căci cine nu trebuie le ştie deja. O să scriu de acum mereu, câte puţin despre multe, şi în ce voi scrie se va putea înţelege şi mai mult. Însă nu de către oricine, ci doar de către cei care au ochi de văzut şi urechi de auzit, după cum e şi firesc. Scriind aici, poate vor simţi şi înţelege şi alţii.
 Principala problemă cu societatea zilelor noastre este că majorităţii oamenilor NU le e dor de ceva mai înalt. Nu se pot avânta să viseze pe verticala măreaţă a spiritului, ci visează pe orizontala pustie şi limitată a realităţii cotidiene. Şi orice om este definit de lucrul de care îi este cel mai mult dor! Iar o societate este definită de lucrul de care le este dor cel mai mult majorităţii membrilor ei. Asta spune tot despre drama omului actual şi despre condiţia omenirii zilelor noastre…
Dar cum poate lua naştere dorul de o realitate mai înaltă? Acest dor poate fi transmis doar de către cineva care se situează deja într-o realitate mai înaltă şi deţine simultam ŞTIINŢA de a le transmite ceva din ea şi altora! Asta este pe scurt definiţia unui Învăţător autentic. Dar cum arată sămânţa pe care o poartă el şi dorul care poate să se nască în cei care o pot primi?
Este un dor nu de mai mult la nivel social, ci de mai mult la nivel spiritual.
Nu o dorinţă de cantitate, ci una de calitate.
Nu o dorinţă a egoului, ci una a sufletului.
Nu o dorinţă a acestei lumi, ci dorinţa pentru o lume nouă şi superioară.
Nu o dorinţă de a avea mai mult, ci o dorinţă de a fi mai mult.
Dorinţa de a fi mai mult, pentru a putea primi mai mult, pentru a putea dărui mai mult, pentru a putea SLUJI unui ţel superior…
La început, acest dor e destul de neconturat la nivel conştient, şi e normal să fie aşa. Dar e acolo, a fost primit, şi acum izvorăşte dintr-o zonă mult mai profundă a fiinţei. Iar cu timpul, va căpăta un contur din ce în ce mai precis. Până când şi la nivel conştient, va căpăta claritatea unui cristal.
Însă ca acest dor de o realitate mai înaltă să se nască, ca acest miracol să fie posibil, trebuie să se împlinească o condiţie esenţială: solul în care este sădită sămânţa trebuie să fie suficient de pur. Adică sufletul în care să poată încolţi sămânţa înţelepciunii trebuie să fie suficient de curat!
De aceea trebuie să vă reamintiţi să fiţi precum copiii. Pentru că doar copii pot primi asemenea taine. Iar sufletul în care se poate naşte un astfel de dor, cu adevărat se poate considera binecuvântat. Căci înaintea sa e deschisă Calea de Lumină a Devenirii Spirituale…
Poate că sunt unii tentaţi să creadă că nu avem nevoie de astfel de lucruri. Dar de ele avem acum cea mai mare nevoie, şi doar de la ele poate veni două lucruri de care are cea mai mare nevoie societatea şi omul actual, şi anume SENSUL şi DIRECŢIA.
Hotărârea mea de a mă dedica acestei misiuni a făcut să mă dăruiesc cu tot ce am şi ştiu neamului meu şi acestui pământ până la sfârşitul timpului.

Niciun comentariu: