vineri, 29 mai 2015

Ciclul de conferințe naționale “A sosit vremea OAMENILOR„ - BRAȘOV 13 IUNIE 2015


Asociația SPIRITUL DACIEI, vă invită în ziua de sâmbătă 13 iunie 2015, orele 10.30 - 13.30, la ciclul de conferințe naționale " A sosit vremea OAMENILOR ".

Evenimentele sunt organizate cu participarea unor invitați de marcă, OAMENI valoroși și autentici.

Invitat special Preot Prof. Dr. VASILE OLTEAN.

Scopul este acela de a dezbate și prezenta viziuni autentice despre VALORILE noastre naționale care au contribuit la continuitatea pe aceste meleaguri și la păstrarea identității de NEAM, în contextul actual al globalizării și pierderii identității naționale în detrimentul includerii în grupuri mari de populații la nivel continental și mondial.

Acești OAMENI vin să vorbească despre rolul valorilor în contextul actual, au ales să fie în fața și în mijlocul celor ce cu adevărat simt și doresc să își recapete identitatea, să refacă conexiunea cu rădăcinile.

Conferința se va desfășura în sala muzeu dedicată lui "Constantin Brâncoveanu" din cadrul Muzeului Primei Scolii Românești din Scheii Brașovului.

Participarea se face cu donație (minim 30 de lei).

Banii adunați din contribuția de participare vor fi folosiți pentru acoperirea costurilor de organizare a conferinței și a punerii bazelor primului centru de studii și cercetare pentru istorie veche și protoistorie, precum și a unei scoli pentru copii speciali.

Prin participare și această contribuție în bani susțineți de fapt toate proiectele Asociației SPIRITUL DACIEI, organizație privată nonprofit.
Locurile fiind limitate va rugăm să faceți rezervare până pe data de 10 iunie.
Pentru rezervări de locuri puteți să ne contactați pe adresa de e-mail : spirituldaciei@gmail.com sau la telefon 0729137414, 0787525280,.

Pentru donații puteți depune bani în contul nostru deschis la BCR sector 3 având codul IBAN :
RO68RNCB0074144241980001,
Asociația SPIRITUL DACIEI, CIF 29432767, sau în numerar la intrarea în sala de conferințe.

Niciun comentariu: