marți, 6 mai 2014

CURS DE AUTOVINDECARE

În data de duminică 01 iunie 2014, vă invit la un CURS DE AUTOVINDECARE, seminarul 2 care va cuprinde 2 teme: prima temă se referă la TEHNICI ȘI METODE DE PROTECȚIE ENERGETICĂ iar cea de-a doua temă va fi despre METODE ȘI TEHNICI DE LUCRU ENERGETICE.
Am comasat două seminarii intr-unul pentru a parcurge mai repede primii pași de invățare a elementelor de bază necesare autovindecării.

Modulul 1 cuprinde 6 seminarii care vă ajută cum să descoperiți și să învățați să deveniți proprii voștri vindecători.

Vom avea exerciții practice de făcut în timpul cursului pentru a experimenta ceea ce învățăm teoretic.

Acest curs este dedicat mai ales celor care nu au urmat alte cursuri de acest gen si au nevoie sa invete sa lucreze cu ei cu minim de indrumare.

Seminarul durează 6 ore între orele 10.00 - 16.30. Locul desfășurării este la Școala Ferdinand lângă Gara Obor la capătul liniilor de troleibuz 69 și 85, iar taxa de participare este de 60 de lei.

Dacă nu aveți acum bani și totuși doriți să participați vom găsi o soluție.
Numarul de locuri limitat ( 15 de locuri ), ne obligă să solicităm inscrierea prin e-mail și confirmare telefonică până pe data de 30 mai 2014.

Date de contact : gheorghevisu@gmail.com, telefon: 0729137414, 0747671667.
Seminarul va fi susținut de dl. Gheorghe Vișu, terapeut și Iniţiat in ştiinţe ezoterice si spirituale, Președinte al Asociației SPIRITUL DACIEI, și va avea loc în București.

Niciun comentariu: